...
Реєструйся

Внесено зміни до Порядку присвоєння рангів державних службовців


Урядом внесено зміни до Порядку присвоєння рангів державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2016 року № 306 «Питання присвоєння рангів державних службовців та співвідношення між рангами державних службовців і рангами посадових осіб місцевого самоврядування, військовими званнями, дипломатичними рангами та іншими спеціальними званнями». Про це повідомив Тарас Мельничук, представник КМУ у парламенті.

За словами посадовця, передбачено врахування періоду роботи на державній службі, призначення на яку відбулося шляхом укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину, для присвоєння чергового рангу.

Читайте також: Реформа оплати праці держслужбовців запрацює не раніше ніж 2025 року

Також закріплено врахування періоду роботи на посаді державної служби, призначення на яку відбулося відповідно до частини пʼятої статті 10 Закону України від 12 травня 2015 року № 389-VIII «Про правовий режим воєнного стану» (без конкурсного відбору).

Читайте також: У багатьох держслужбовців зменшилася заробітна плата на 70 %

Джерело: БУХГАЛТЕР.UA

Передплата

Матеріали до теми


Кейс для кадровика. Чи може бути головою профспілки медичний директор лікарні?
Закон України від 15 вересня 1999 року № 1045-XIV «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності» (далі — Закон ...
Боротьба з безробіттям по-вінницьки: залучення до суспільно корисних робіт
У Вінниці безробітних залучатимуть до суспільно корисних робіт. Таким чином місто запускає новий проєкт щодо працевлаштування. Про це повідомляє Вінницька ...