...
Реєструйся

Виплати військовим за липень зростуть


Як зазначила заступниця міністра оборони Ганна Маляр, за липень грошові виплати військовим зростуть на 15 % і становитимуть близько 70 млрд грн.

Минулого року в держбюджеті на 2022 рік на Міноборони було закладено 130 млрд грн, а зараз за місяць лише на грошове забезпечення спрямовується 63 млрд грн — у червні, а за липень — 70 млрд грн.

Маляр також поінформувала, що виплати військовим за червень у липні відбулися планово, попри всі проблеми в економіці, які спричинені повномасштабним вторгненням.

Утім, менш як 5 % грошового забезпечення затрималося з технічних причин.

«Ми одночасно купуємо зброю, предмети речового забезпечення та багато іншого. Це величезні платежі, які треба було організувати так, що не було збоїв по жодному напрямку. І станом на сьогодні, з технічних причин затрималося менш як 5 % грошового забезпечення, але вони гарантовано надійдуть», — наголосила заступниця міністра.

Джерело: Укрінформ

мініКУРС: «Військовий облік на підприємстві: документація та взаємодія»

Матеріали до теми


Кейс для кадровика. Оплата надурочних робіт при підсумованому обліку робочого часу
Згідно зі статтею 61 Кодексу законів про працю України (далі — КЗпП) на безперервно діючих підприємствах, в окремих виробництвах, цехах тощо та на деяких видах робіт, ...
Чи є об’єктом оподаткування військовим збором разова нецільова матеріальна допомога, яка надається роботодавцем працівникам?
Відповідно до підпункту 1.2 пункту 16-1 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі — ПКУ), об’єктом оподаткування ...