...
Реєструйся

Вирішення складних кадрових ситуацій


У рубриці «КАДРОВІ АСПЕКТИ: місцеве самоврядування» журналу «КАДРОВИК.UA» № 11, 2018 автор Олександр Макуха детально розглядає такі ситуації:

Заступник селищного голови об’єднаної територіальної громади працює в селищній раді області «А», а зареєстрований в області «Б». Куди направляти запити про проведення спеціальної перевірки згідно з Законом України «Про запобігання корупції»: до відповідних управлінь області «А» чи відповідних управлінь області «Б»?

1 травня 2016 року завідувачу сектору прийняття рішень відділу державних соціальних допомог було присвоєно 9-й ранг державного службовця. На цій посаді він працював з 3 грудня 2012 року, мав 12-й ранг державного службовця у межах 6 категорії. 1 червня 2016 року працівника було переведено на посаду головного спеціаліста відділу державних соціальних допомог. Чи правомірно йому присвоїли 9-й ранг?

Тож будьте з нами, передплачуйте видання, а ми завжди допоможемо у вирішенні складних ситуацій.

Придбати видання Архів журналу

Матеріали до теми


Бронювання працівників: роз’яснення юриста
Попри те що захист держави — це конституційний обов’язок громадян України, законодавець передбачив для певної категорії громадян можливість не виконувати ...