...
Реєструйся

Застосунком «Резерв+» скористалися вже 2 мільйони військовозобов’язаних


З 18 травня, коли розпочав роботу застосунок Резерв+, його послугами для оновлення персональних даних та оформлення військово-облікових документів скористалися вже 2 мільйони громадян. Про це повідомила заступник Міністра оборони України Катерина Черногоренко.

Семінар «Робота кадрових підрозділів у тривалий період воєнного стану»

«Вже 2 мільйони українців оновили свої дані у Резерв+. Без втрати часу й очікування. Кількість людей, що оновлює дані, продовжує зростати щодня. Ми порахували: якщо б 2 мільйони пішли одночасно оновлювати дані у всі ТЦК в Україні, то це б зайняло понад 235 днів», — розповіла пані Черногоренко.

Оновлення даних військовозобов’язаних через застосунок займає лише кілька хвилин. Завдяки цьому Резерв+ став першим місцем, куди українці звертаються для оновлення даних. На другому місці — ЦНАПи, на третьому — ТЦК та СП.

Джерело: Урядовий портал

Курс «Підвищення кваліфікації з військового обліку»

Матеріали до теми


Працівник працює на посаді мобілізованого працівника, у який строк звільнити?
ЗАПИТАННЯ В який строк необхідно звільнити працівника, який працює на посаді мобілізованого працівника, який виявив бажання стати до роботи одразу ...
Які документи подавати до ТЦК при прийнятті раніше заброньованого працівника?
ЗАПИТАННЯ Підприємство приймає на роботу раніше заброньованого працівника. Які документи потрібно подати до територіального центру комплектування та соціальної підтримки?   ...