...
Реєструйся

Зміни до бюджету ПФУ на 2022 рік затверджено


2 грудня Кабінет Міністрів України ухвалив постанову «Про внесення змін до бюджету Пенсійного фонду України на 2022 рік».

Зміни внесені у зв’язку з прийняттям 16 вересня 2022 року Кабінетом Міністрів України постанови № 1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України».

У результаті дохідна й видаткова частини бюджету зросли на 12,6 млрд грн, які в поточному році буде спрямовано на виплату житлових субсидій і пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого й рідкого пічного побутового палива та скрапленого газу.

Бюджет Пенсійного фонду України на 2022 рік (зі змінами) є збалансованим.

Встигніть зареєструватися на кадровий семінар «Підсумки воєнного року. Перспективи кадровика у 2023 році». Для всіх учасників семінару ПОДАРУНОК від проєкту «КАДРОВИК.ЮА» — добірка «Мобілізований працівник: алгоритм дій для кадровика» (оновлене видання).

Джерело: Пенсійний фонд України

Матеріали до теми


Вийшов спецвипуск від журналу «КАДРОВИК.UA» № 1, 2024 «Прийняття працівників на роботу»
Вже доступне актуальне й унікальне тематичне видання від експертів журналу «КАДРОВИК.UA» — спецвипуск «Прийняття працівників на роботу». Цей спецвипуск зробить ...
Пенсія в разі втрати годувальника – військовослужбовця. Особливості призначення для батьків та дружини (чоловіка)
Питання призначення пенсії в разі втрати годувальника за загиблих/померлих військовослужбовців врегульоване Законом України від 9 квітня 1992 року № 2262-XII ...