...
Реєструйся

Зміни до бюджету ПФУ на 2022 рік затверджено


2 грудня Кабінет Міністрів України ухвалив постанову «Про внесення змін до бюджету Пенсійного фонду України на 2022 рік».

Зміни внесені у зв’язку з прийняттям 16 вересня 2022 року Кабінетом Міністрів України постанови № 1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України».

У результаті дохідна й видаткова частини бюджету зросли на 12,6 млрд грн, які в поточному році буде спрямовано на виплату житлових субсидій і пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого й рідкого пічного побутового палива та скрапленого газу.

Бюджет Пенсійного фонду України на 2022 рік (зі змінами) є збалансованим.

Встигніть зареєструватися на кадровий семінар «Підсумки воєнного року. Перспективи кадровика у 2023 році». Для всіх учасників семінару ПОДАРУНОК від проєкту «КАДРОВИК.ЮА» — добірка «Мобілізований працівник: алгоритм дій для кадровика» (оновлене видання).

Джерело: Пенсійний фонд України

Матеріали до теми


Забезпечення рівних умов праці для осіб з інвалідністю — обов’язок роботодавця
Підприємства, які використовують працю осіб з інвалідністю, зобов’язані створювати для них умови праці з урахуванням рекомендацій медико-соціальної експертної комісії та ...
Членські організації ФПУ розробили звернення про захист соціальних прав і гарантій членів профспілок (законопроєкт № 11367)
На заклик Президії ФПУ провести роботу щодо залучення народних депутатів України до підписання законопроєкту «Про внесення змін до Закону України «Про ...
Опубліковано огляд судової практики КЦС ВС щодо про колективні договори і угоди
Верховний Суд опублікував огляд судової практики Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду щодо застосування законодавства України про колективні договори ...