...
Реєструйся

Звернення Міністра соціальної політики до кадровиків України


Шановні друзі!

Держава сильна тоді, коли будує партнерські відносини між органами влади і громадянським суспільством.

Україна завжди прагнула бути демократичною державою і спиратися на професійний і моральний потенціал своїх громадян. Тому хочу звернутися до працівників служб персоналу, кадровиків, які роблять значний внесок у розвиток трудових ресурсів України, опікуються питаннями підвищення професійного рівня працівників, їх соціального захисту.

Міністерство соціальної політики України докладає значних зусиль до розроблення законодавчих документів, які б сприяли врегулюванню відносин між державними органами і роботодавцями, а відтак і з працівниками, і завжди відкрите до діалогу. Дякуємо практикам, у тому числі й кадровикам, які свій досвід перетворюють у практичні поради щодо врегулювання правових відносин у трудовій сфері.

Журнали «Довідник кадровика», «Кадрова практика», газета «Кадри і зарплата» поклали на себе важливу місію: доносити до працівників юридичних, кадрових, бухгалтерських та інших служб вивірену професійну інформацію. Насправді це важлива щоденна правова допомога, наданням якої видавничий дім «МЕДІА-ПРО» займається уже понад 10 років.

Дуже важливо пам’ятати, що часто правильне заохочення і нагорода надихає людей на нові звершення. Саме тому ми підтримуємо щорічний конкурс «Кадровик року», який уже кілька років поспіль організовують журнал «Довідник кадровика» і Всеукраїнська асоціація кадровиків.

Хочу побажати наснаги всім, хто причетний до створення журналу, а також працівникам кадрових служб, які виконують важливу роль у забезпеченні своїх підприємств, установ та організацій фахівцями і працюють з найделікатнішим «матеріалом» — людськими душами. Ви робите неоціненний вклад у майбутнє нашої Держави!

Міністр соціальної політики України
Людмила Денісова