...
Реєструйся

Фахівці сфери соціального захисту населення зможуть долучитися до кадрового резерву для роботи на ДОТ


Уряд ухвалив постанову «Про затвердження Порядку формування кадрового резерву працівників сфери соціального захисту населення для роботи на деокупованих територіях України». Вона затверджує механізм створення відповідного резерву.

Це дозволить забезпечити структурні підрозділи та заклади соціального захисту населення, які утворено на ДОТ або які відновили роботу на таких територіях, кваліфікованим персоналом. Що, своєю чергою, сприятиме наданню соціальних послуг і забезпеченню функціонування системи соціального захисту населення на таких територіях.

 

Резерв буде формуватися в електронному вигляді шляхом внесення інформації про фахівців до автоматизованої інформаційної системи «Кадровий резерв фахівців сфери соціального захисту населення для роботи на деокупованих територіях України».

Читайте також: Дискримінація на роботі: виклики для літніх і молодих працівників та їх правовий захист

Прогнозується, що такі зміни позитивно вплинуть на:

– рівномірний розподіл навантаження на фахівців сфери соціального захисту населення;

– якість та доступність послуг для громадян у цій сфері.

Мінреінтеграції висловлює вдячність команді Мінсоцполітики, яка розробила проєкт цієї постанови, за конструктив і розуміння проблематики майбутньої деокупації територій.

Читайте також: Перелік професій, які будуть популярні наступні п’ять років

Джерело: Урядовий портал

Передплата

Матеріали до теми


Вийшов спецвипуск від журналу «КАДРОВИК.UA» № 1, 2024 «Прийняття працівників на роботу»
Вже доступне актуальне й унікальне тематичне видання від експертів журналу «КАДРОВИК.UA» — спецвипуск «Прийняття працівників на роботу». Цей спецвипуск зробить ...