...
Реєструйся

Кадрові документи від проєкту «КАДРОВИК.UA»


Грамотно складені кадрові документи допоможуть уникнути штрафів і приписів від представника Держпраці.

Якщо дотримуватися всіх етапів створення документів і забезпечувати для них наявність усіх необхідних реквізитів, то роботодавець буде захищений від неконтрольованої поведінки персоналу. Адже вчасне ознайомлення з документами покладає на працівників певні обов’язки. Не забувайте ознайомлювати кадри із документами під підпис, вчасно надсилати їм повідомлення.

Якщо не впевнені, які саме документи потребують візування, засвідчення, ознайомлення, зверніться до редакції журналу «КАДРОВИК.UA». Ви можете проконсультуватися з експертами або замовити розроблення документів.

Гарантуємо: індивідуальний підхід, стислі строки виконання, доступну ціну.

 

РОЗРОБЛЕННЯ ДОКУМЕНТІВ

КОНСУЛЬТАЦІЇ

Щоб допомогти вам у роботі, пропонуємо готові зразки документів на «усі випадки життя кадровика» у розділі «Зразки документів».

Замовляйте розроблення кадрових документів — уникніть конфліктів з працівниками та непорозумінь з органами нагляду і контролю.

 

Замовити розроблення документа

 

Зв’яжіться з нами: 0 (800) 219-977, podpiska@mediapro.com.ua.

Джерело: журнал «КАДРОВИК.UA»

Передплата

Матеріали до теми


Кейс для кадровика. Чи може бути головою профспілки медичний директор лікарні?
Закон України від 15 вересня 1999 року № 1045-XIV «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності» (далі — Закон ...
Боротьба з безробіттям по-вінницьки: залучення до суспільно корисних робіт
У Вінниці безробітних залучатимуть до суспільно корисних робіт. Таким чином місто запускає новий проєкт щодо працевлаштування. Про це повідомляє Вінницька ...