...
Реєструйся

Кампанія про важливість підтримки ветеранів, їхніх близьких та родин загиблих воїнів


Бути уважнішими одне до одного й до власних емоцій закликає нова кампанія Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, Міністерства у справах ветеранів та агенції plusone social impact. Серія емоційних роликів покликана надихнути українців підтримувати одне одного, а також звертатися за психологічною підтримкою до спеціалістів.

Другий рік повномасштабної війни дається взнаки. Ветерани та їхні родини, рідні й близькі загиблих – під ці категорії підпадає вже значна кількість українців. Біль втрати, спогади й інші прояви посттравматичного стану заважають відчувати життя в повній мірі – складний емоційний досвід вимагає часу на осмислення й прийняття, а повернення до цивільного життя – великої підтримки. І мова тут не тільки про спеціалізовану допомогу, а й про внесок кожного в громаду, у якій живуть та до якої повертаються люди.

Раніше писали: Перша психологічна допомога на робочому місці

Коли складно і здається, що нікому немає діла до твоїх переживань. Коли не вистачає сил і так потрібна підтримка. Будь ласка, пам’ятай: завжди знайдуться готові вислухати, зрозуміти, побути поряд. Варто лиш зважитися говорити.

 

Наша сила в єдності, підтримці та розумінні. Важливо вистояти: заради себе, родини, заради майбутнього – нашого і країни. Вистояти легше разом.

Раніше писали: Дбаймо про ментальне здоров’я працівників

Про свої думки, страхи, тривоги можна заговорити з рідними, друзями чи побратимами. А можна – звернутися на безкоштовну лінію психологічної підтримки МОМ за номером 0 800 211 444. Гаряча лінія працює безкоштовно та анонімно, щодня з 10:00 до 20:00.

Послуги з військового обліку • Письмові і телефонні КОНСУЛЬТАЦІЇ
Для довідок: 0 (800) 219-977

Джерело: Управління Держпраці

Курс «Підвищення кваліфікації з військового обліку»

Матеріали до теми


Членські організації ФПУ розробили звернення про захист соціальних прав і гарантій членів профспілок (законопроєкт № 11367)
На заклик Президії ФПУ провести роботу щодо залучення народних депутатів України до підписання законопроєкту «Про внесення змін до Закону України «Про ...
Опубліковано огляд судової практики КЦС ВС щодо про колективні договори і угоди
Верховний Суд опублікував огляд судової практики Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду щодо застосування законодавства України про колективні договори ...
Впровадження лікарської резидентури за вузькопрофільними лікарськими спеціальностями
Міністерство охорони здоров’я вперше за історію української медичної освіти запроваджує лікарську резидентуру. Це — етап післядипломної медичної освіти, який триває ...
Хто здійснює страхові виплати працівникам, якщо підприємство перебуває у стані ліквідації?
У разі ліквідації (реорганізації) підприємства, установи, організації страхові виплати за страховими випадками, які настали до ліквідації (реорганізації), здійснюються застрахованим особам ...