...
Реєструйся

Структуру та чисельність працівників Фонду соціального страхування буде змінено


Постанова Правління Фонду соціального страхування України від 18 листопада 2021 року № 35 затверджує та вводить в дію з 1 березня 2022 року нові:

  • структуру робочих органів виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України;
  • граничну чисельність працівників Фонду соціального страхування України.

Передбачено також припинення та створення відокремлених підрозділів робочих органів виконавчої дирекції Фонду (відповідні переліки наведено у додатках до постанови).

У зв’язку з цим будуть затверджені нові штатні розписи управлінь виконавчої дирекції Фонду в областях та місті Києві відповідно до затвердженої структури та граничної чисельності працівників.

Передбачається проведення організаційних заходів щодо зміни структури, зокрема попередження працівників робочих органів виконавчої дирекції Фонду про зміни в організації виробництва і праці, зміни істотних умов праці, про можливі звільнення тощо.

При погодженні штатних розписів відділень управлінь виконавчої дирекції Фонду в областях та місті Києві повинні передбачити створення віддалених робочих місць відділень.

Джерело: БУХГАЛТЕР.UA

 

Триває набір на Курс «Підвищення кваліфікації кадровиків. ПРОФІ»

Матеріали до теми


15 квітня спливає строк сплати роботодавцями санкцій за невиконання нормативу по працевлаштуванню осіб з інвалідністю
Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю звертає увагу роботодавців, що 15 квітня 2024 року спливає строк сплати роботодавцями адміністративно-господарських санкцій, нарахованих за ...
ТЦК та СП ігнорує відстрочку заброньованого: чи можна оскаржити в суді?
Вже понад рік діє оновлений порядок бронювання. Він надає можливість бізнесу подавати на бронювання критично важливих працівників і отримувати для ...