...
Реєструйся

Зооняня, палеонтолог, стригаль: неординарні вакансії червня на robota.ua


Посади, звичні для одних людей, здаються неординарними для інших. Адже все залежить від нашого кола спілкування, місцевості, в якій ми проживаємо, і способу життя. Хтось із нас, наприклад, виріс в колі палеонтологів, а дехто чув про них лише в музеях і бачив їх у пригодницьких фільмах.

Варто зауважити, що через війну в Україні деякі з неординарних вакансій трапляються все частіше, наприклад, оператор БПЛА.

Пропонуємо невеличкий огляд вакансій для непересічних фахівців. Зверніть увагу, що на деякі з них готові працевлаштувати ВПО.

Вимоги до оголошення про вакансію та законні підстави для відмови у прийнятті на роботу: актуальні запитання — читайте в журналі «КАДРОВИК.UA»

У реставраційний центр шукають палеонтолога. Хтось вважає цю професію нудною, а для когось вона видається захопливою і романтичною.

Потрібна зооняня. Багато тварин потрапляють у притулки, особливо зараз, через бойові дії. Чимало чуйних людей зголошуються взяти їх на перетримку чи організувати тимчасові «гуртожитки». Якщо маєте змогу, візьміть пухнастика, він стане гарним другом.

Шукають стригаля для професійного обстригання овець. Виконання такої роботи потребує практики і певних навичок. Найкращі стригалі — мешканці ферм, які виросли серед свійських тварин і звикли про них піклуватися.

Потрібен доглядач за пуделями. Піклуватися про породистих тварин дуже важко, адже вони потребують особливого режиму дня, харчування, регулярного догляду за волоссям (саме так знавці найчастіше називають особливу шерсть пуделів), відвідування перукаря і навіть супроводу на виставках.

Сучасні реалії — шукають оператора і збиральника БПЛА. Ми переконалися, що наші військові — найкращі. Нема сумнівів, то не менш важливими є люди, які створюють, налагоджують і обслуговують техніку.

Візьмуть на роботу ковшового. Кожна професія і робота важлива. Поважаймо одне одного і пам’ятаймо, що всі ми якось пов’язані.

Раніше писали:

Джерело: ROBOTA.UA


Вебінар «Оголошення про вакансію та відмова в прийнятті на роботу»

Вичерпно про написання вакансій і про те, як законно оформити відмову кандидату.

  • ДАТА ПРОВЕДЕННЯ: 4 жовтня 2022 року
  • Вебінар доступний у записі.

тел.: 0 (800) 219-977
моб.: (063) 590-97-54 
Е-mail: avn@mediapro.ua

Матеріали до теми


Перша психологічна допомогу на робочому місці: хто може надати?
Першу психологічну допомогу (ППД) можуть надавати навчені працівники або штатний психолог. Розмір підприємства, умови роботи, наявні ресурси підкажуть роботодавцю, скільки ...
МОЗ запустило електронну систему забезпечення безперервного професійного розвитку медпрацівників
Безперервний професійний розвиток працівників сфери охорони здоровʼя є однією із передумов забезпечення якості та ефективності медичної допомоги. МОЗ України за ...